12/10/2016

Nyhetsbrev

Kära medlem i ACI Sweden

Jag vill börja med att önska alla medlemmar ett gott nytt 2017!  Vi lägger ett händelserikt 2016 bakom oss, både i marknaden och inom ACI International, mer om detta längre ner.

ACI Sverige har under de senaste två åren bytt merparten av styrelsen, och vi i nya styrelsen börjar nu hitta våra roller. Dock har det varit business as usual och vi har arrangerat årsmöte, sommarmingel samt höstmöte vilka varit välbesökta och uppskattade.

Vi ser över hemsidan, samt hur vi bättre kan nå ut till er medlemmar med aktuell information. Målet är såklart att få bättre tvåvägskommunikation så vi tillsammans kan fortsätta utveckla föreningen.

ACI International

Tyska ACI har under december röstat för utträde ur ACI International. I och med att Tyskland är största lokala förening är detta såklart en stor nyhet. Efter många turer och svårigheter att enas upplever vi nu att det ändå pågår konstruktiva dialoger mellan kvarvarande förbund. Vi i styrelsen för ACI Sweden kommer återkomma med mer detaljer på årsmötet, samt ta upp hur ACI Sweden ska ställa sig till ett framtida medlemskap i ACI International.

Utbildning

Som vanligt går det bra att ta ACI Dealing Certificate via nätet. För mer information, kring utbildningar, kontakta gärna utbildningsansvarig Håkan Larsson.

ACI World Congress

11-13 maj går ACI World Congress av stapeln i Dublin. Mer information samt anmälan på http://www.acidublin2017.com/

Bifogar nyhetsbrev från ACI´s Managing Director Brigid Taylor. Samt avslutar med att uppmana er till att ta kontakt med era lokala representanter i styrelsen om  ni har idéer för events, eller annan input på vad ni tycker att ACI Sweden bör driva.

 

Anders Thorsson

Vice Ordförande

 

Relaterade nyheter